Статті

Використання ізольованих м’ясних білків у процесі виготовлення м’ясних виробів

Використання ізольованих м’ясних білків у процесі виготовлення м’ясних виробів є актуальною та перспективною темою, яка викликає дедалі більшу увагу як зі сторони виробників, так і зі сторони споживачів. М’ясні білки є основною складовою м’яса, що володіють високою харчовою цінністю і функціональними властивостями. В останні роки проблеми з постачанням якісної сировини та високі витрати на її […]

СМАК ЗУМОВЛЮЄ ВИБІР

Більшість з нас, як мільйони людей у всьому світі, як тільки встають з ліжка, використовують різні види домішок. По-перше, що роблять зранку: очищують зуби зубною пастою освіжаючого смаку, наприклад, пастою зі смаком м’яти або фруктів. Після цього ми снідаємо: п’ємо йогурт із різними смаками, молочні коктейлі з шоколадом або полуницею, їмо плавлені сири, закуски та […]

Гідроколоїди у виробництві варених груп м’ясних виробів