Статті
ПРОГРЕС СМАКОВИХ ВПОДОБАНЬ
/0 Comments/in мясное производствоІсторія виробництва ковбас тісно перетинається з історією людства. З давніх-давен люди знаходили способи консервації м’яса, щоб забезпечити себе харчуванням протягом тривалого часу. Одним із найвідоміших способів збереження м’яса було створення ковбас. Процес виробництва ковбас – справжнє мистецтво, яке потребує певних навичок та знань. Поєднання різних видів м’яса, спецій та прянощів дозволяє створювати різноманітні смаки ковбас. […]
Використання ізольованих м’ясних білків у процесі виготовлення м’ясних виробів
/0 Comments/in мясное производствоВикористання ізольованих м’ясних білків у процесі виготовлення м’ясних виробів є актуальною та перспективною темою, яка викликає дедалі більшу увагу як зі сторони виробників, так і зі сторони споживачів. М’ясні білки є основною складовою м’яса, що володіють високою харчовою цінністю і функціональними властивостями. В останні роки проблеми з постачанням якісної сировини та високі витрати на її […]
СМАК ЗУМОВЛЮЄ ВИБІР
/0 Comments/in мясное производствоБільшість з нас, як мільйони людей у всьому світі, як тільки встають з ліжка, використовують різні види домішок. По-перше, що роблять зранку: очищують зуби зубною пастою освіжаючого смаку, наприклад, пастою зі смаком м’яти або фруктів. Після цього ми снідаємо: п’ємо йогурт із різними смаками, молочні коктейлі з шоколадом або полуницею, їмо плавлені сири, закуски та […]