Статті

Гідроколоїди у виробництві варених груп м’ясних виробів

Смакові добавки та розсольні суміші для м’ясних делікатесів ТМ АгроСмак

Як би не було важко українцям, але святковий стіл вони намагаються прикрасити найкращими, найапетитнішими продуктами. Завдання виробників – подбати про розмаїття делікатесів, які б порадували споживачів, їхніх родичів та друзів. Для виготовлення делікатесних виробів, зокрема салямі, компанія «Агропродукт» (торгова марка «АгроСмак», м.Харків) рекомендує застосовувати добавки: «ВКК-9» та «КомбіАгроМікс КС-26». Головна нота смакової суміші «ВКК-9» – […]

Як влаштовано смак

Забезпечення стабільних якісних показників харчових продуктів прямо залежить від стабільності органолептичних показників, а саме смаку. Ця проблема може бути вирішена шляхом використання нових джерел сировини або за рахунок підвищення ефективності використання натуральних або ідентичних натуральним харчових ароматизаторів. Інтенсифікація аграрного сектору і харчових технологій, активне застосування нетрадиційних видів сировини веде до змін, як правило, негативних, смако-ароматичних […]