Статті
Смакові добавки та розсольні суміші для м’ясних делікатесів ТМ АгроСмак
/0 Comments/in мясное производствоЯк би не було важко українцям, але святковий стіл вони намагаються прикрасити найкращими, найапетитнішими продуктами. Завдання виробників – подбати про розмаїття делікатесів, які б порадували споживачів, їхніх родичів та друзів. Для виготовлення делікатесних виробів, зокрема салямі, компанія «Агропродукт» (торгова марка «АгроСмак», м.Харків) рекомендує застосовувати добавки: «ВКК-9» та «КомбіАгроМікс КС-26». Головна нота смакової суміші «ВКК-9» – […]
Як влаштовано смак
/0 Comments/in мясное производствоЗабезпечення стабільних якісних показників харчових продуктів прямо залежить від стабільності органолептичних показників, а саме смаку. Ця проблема може бути вирішена шляхом використання нових джерел сировини або за рахунок підвищення ефективності використання натуральних або ідентичних натуральним харчових ароматизаторів. Інтенсифікація аграрного сектору і харчових технологій, активне застосування нетрадиційних видів сировини веде до змін, як правило, негативних, смако-ароматичних […]